Kildevand

Hos Sodavand.dk har vi et stort udvalg af kildevand. Det er både i forhold til mærker, størrelser og antal du kan vælge i mellem. Vi fører blandt andet mærket Aquador, som både laver mineralvand med og uden brus. Derudover har vi også billigt kildevand på flaske eller i karton. Fordelen med vand i papkarton er at du slipper for at betale pant for emballage.

Så hvis du står for at skaffe forsyninger til kontoret, foreninger eller særlige arrangementer, kan du med fordel bestille hos Sodavand.dk. Udover kildevand, så kan du også finde et bredt udvalg af sodavand og læskedrikke som Vitamin Well og San Pellegrino.

Klik på de enkelte mærker for at læse mere og komme videre til de respektive produkter.

Levering af kildevand

Da menneskers daglig indtag af væsker gerne skulle bestå af hovedsageligt vand, så har vi hos Sodavand.dk selvfølgelig sørget for at du kan bestille store mængder ad gangen. Jo mere du bestiller, jo bedre pris får du!

Du kan bestille de forskellige vand enten i kasser, på halvpaller eller hele paller. Husk, at der er pant på eur-paller på 81,25 kr. (med moms). Ligesom der er pant på plastflaskerne. For at få de tomme flasker hentet og panten retur, skal I selv huske at tilmelde jer Dansk Retursystem. Sodavand.dk (og Skafte.dk) har ikke noget med pant- og retur aftaler at gøre.

Vi leverer inden for København og omegn gratis på bestillinger af 10 kasser eller mere, for eksempel en palle. Levering af paller vil foregå med fragtfirmaet DSV i områder uden for Storkøbenhavn. Der skulle helst ikke gå mere end 2 arbejdsdage før I har bestillingen på adressen.

Ens for alle leverancer af vand på paller er at vi kører så langt vi kan med palleløfteren til bygningen, lageret eller hoveddøren. Og så er det op til jer at sætte produkter hvor og sådan som I vil have det.