Tuborg Squash

Har du nogensinde undret dig over hvordan man udtaler squash? Nogle kloge reklamefolk fandt på en række reklamefilm, der rullede over skærmen fra slutningen af 1980’erne og op igennem 1990’erne. Hovedpersonerne var Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard, som på sjoveste vis sørgede for at man ikke glemmer hvordan man siger Tuborg Squash. De populære reklamer har med garanti hjulpet til at Squash sodavand er Danmarks mest kendte appelsinvand - til trods for at navnet kan være svært at udtale. Bestil Tuborg Squash her.

Tuborg Squash Produkter

Tuborg Squash glasflasker

Tuborg Squash 50cl flasker

Tuborg Squash 150cl flasker

Masser af muligheder med Schweppes

Tuborg Squash kom på markedet i 1936 og er dermed også Danmarks ældste sodavand, som stadig bliver produceret i dag. Da Tuborg ikke producerer andre sodavand end Tuborg Squash, kan de koncentrere sig om at bevare den gode smag. Appelsinsmagen er nemlig dejlig forfriskende og bør ikke undervurderes. Nyd den kold og lad din tørst blive slukket.

Sodavand.dk fører naturligvis Tuborg Squash sodavand, som du kan købe i 3 forskellige størrelser: 25 cl glasflasker, 50 cl flasker og 1½ liter flasker. Vi sælger sodavandene i kasser og kan levere dem på din adresse i Storkøbenhavn dagen efter. Glasflaskerne kommer i en kasse á 30 stk, der er 24 stk 50 cl og 8 stk 150 cl i deres respektive kasser. Så der ikke går helt appelsin i den, har du også mulighed for at vælge andre produkter som Faxe Kondi og Pepsi, når du bestiller sodavand hos os.

Bestil minimum fem kasser via vores online bestillingsside eller over telefonen på 43 27 00 00 for at få gratis levering på din bestilling.