Coca-Cola

Coca-Cola er nok verdens mest kendte sodavand og overgår mærker som Pepsi og Schweppes. Sodavanden er efterhånden også gået hen og blevet danskernes foretrukne brand. Ikke nok med at smagen er fantastisk, så er udseendet af logo og emballage blandt noget af det mest genkendelige i verdenen.

Hvis du på forhånd ved hvilke Coca-Cola produkter du skal have, kan du her gå direkte videre til online bestilling.

Coca-Cola Produkter

Coca-Cola glasflasker

Coca-Cola 50cl flasker

Coca-Cola 150cl flasker

Coca-Cola dåser

Coca-Cola Light Produkter

Coca-Cola Light glasflasker

Coca-Cola Light 50cl flasker

Coca-Cola Light 150cl flasker

Coca-Cola Light dåser

Coca-Cola Zero Produkter

Coca-Cola Zero glasflasker

Coca-Cola Zero 50cl flasker

Coca-Cola Zero 150cl flasker

Coca-Cola Zero dåser

Hos Sodavand.dk er vi leverandør af Coca-Cola produkter i forskellige afskygninger. Vi har et bredt udvalg af de forskellige smagsvarianter som almindelig Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light og Coca-Cola Life. Selve bestillingen sker dog på søstersiden skafte.dk.

Du kan under bestillingen også vælge hvilken udgave du ønsker leveret. Vi har Coca-Cola dåser, Coca-Cola flasker og Coca-Cola glasflasker. Men vær opmærksom på at når der bestilles, kan det kun gøres kassevis. De 25 cl glasflasker kommer i en kasse á 30 stk, plastikflaskerne på 150 cl kommer i et bundt af 8, mens dåser og 50 cl flasker kommer i kasser á 24 stk. Bestil mere end 5 kasser og få levering i Storkøbenhavn gratis.

Så skal tørsten slukkes på kontoret eller skal der holdes stor fest? Sodavand.dk leverer Coca-Cola sodavand lige til din adresse. Køb sodavand her.