Om os

Sodavand.dk er en del af virksomheden Peter Skafte Øl og Vand.

Peter Skafte startede i 1984 med levering af øl og sodavand. Firmaet har siden starten primært specialiseret sig i levering til kantiner og kontorer.

Skaftes 4 distributions biler bringer dagligt ud i hele Storkøbenhavn og omegn.

Gennem de seneste 30 år er sortimentet af læskedrikke vokset betydeligt. I 1984 fandtes plastflasker og dåser slet ikke, sukkerfrie sodavand og kildevand var helt ukendt, og Coca-Cola var kun et meget lille mærke i Danmark.

I dag fører vi naturligvis hele Coca-Cola og Schweppes’ sortiment i størrelserne 25cl glas, 33cl dåser, 50cl og 150cl plastflasker. Herudover er økologisk saft fra navnlig Søbogaard blevet et stort hit. Størst er dog kildevand, som hovedsagelig sælges Dansk kildevand fra Aqua d’or, men også Italienske San Pellegrino er meget populært.

Peter Skafte har et stort og rationelt lager i Brøndby og leverer med egne biler og egne chauffører, alle med lang tids ansættelse. Princippet for forretningen er flexibilitet og hurtighed, drikkevarer leveres fra dag til dag, kunder hendvender sig aldrig forgæves.

Peter Skafte selv arbejder dagligt både på lager og kontor. Både Peter og hans folk kender indgående til alle detaljer omkring distribution af øl, sodavand og kildevand.