Aquador vand

Aquador, eller Aqua d'Or som det rigtigt skrives, er naturligt mineralvand, der kommer fra den danske natur - filtreret igennem flere hundrede år. Aquador er Danmarks mest populære vand på flaske, og du finder de forskellige varianter nedenfor. For at se hele vores sortiment af kildevand - klik her.

Aquador Produkter

Aqua d’Or u. brus 30cl flasker

Aqua d’Or u. brus 50cl flasker

Aqua d’Or u. brus 125cl flasker

Aqua d’Or blid brus 50cl flasker

Aqua d’Or blid brus 125cl flasker

Aqua d’Or blid brus Citrus 50cl flasker

Aqua d’Or m. brus Blåbær/Solbær 50cl flasker

Aqua d’Or m. brus Citron/Ananas 50cl flasker

Aqua d’Or Black Tea Fersken Zero 50cl flasker

Aquador vand med smag eller almindelig

Aquador er noget af det fineste mineralvand fra Danmark og bliver tappet i den jyske hede. Vandet i kilden har gennemgået en 300 års filtreringsproces, hvor vandet løber igennem jorden ned til kilden. Det gør vandet utrolig rent og let mineralholdigt.

Efterhånden har Aquador også udviklet produkter med blid brus, både med og uden smag. Prøv for eksempel Aquador blid brus med citrus, blåbær/solbær vand med brus eller black tea med ferskensmag - alle helt uden kalorier. Produkterne er tappet i genbrugsflasker af minimalistisk og stilrent design.

Mineralvand fra Aquador kommer i hele kasser når de bliver bestilt hos Sodavand.dk. Alt efter størrelse og smag varierer antal af flasker. Hvis du ejer en virksomhed og ved at I drikker meget mineralvand, kan du med fordel bestille Aquador vand en palle ad gangen. Se mere når du bestiller på vores online bestillingsside.

Husk, hvis du bestiller 5 kasser og opefter, så er levering gratis i Storkøbenhavn og nærliggende områder. Ring til os på 43 27 00 00 for at bestille eller høre mere.Aquador på paller

Blandt nogle af vores Aquador produkter kan du bestille i hele paller. Det vil sige, at hvis du ønsker at have et stort parti af for eksempel Aquador blid brus stående på kontoret kan du bestille dem en palle ad gangen.

Du kan vælge i mellem de tre størrelser af Aquador uden brus, hvor du på en palle får:

  • 2340 af de 20 cl flasker,
  • 1560 flasker i 50 cl,
  • eller 600 flasker i de store 125 cl flasker.

Aqaudor med blid brus kan du få:

  • 1368 flasker af 50 cl med eller uden citrus,
  • eller 600 stk 125 cl. blid brus uden citrus.

Du kan angive om du ønsker kasser eller paller under bestillingen.