Denice vand

Denice naturligt mineralvand er tappet på moderne fabrik ved Brande, samme sted som Aquador. Dog har de skåret omkostninger til markedsføring væk og kan derfor holde priserne nede. Denice vand er blandt det billigste mineralvand på det danske marked og er derfor oplagt at købe i store mængder og have stående på f.eks. kontorer - især hvis du får mange kunder eller gæster i løbet af dagen.

Trods prisforskellen er kvaliteten stadig høj. Da der er fokus på at holde produktet så billigt som muligt, så er der ingen kulsyre tilsat. Hvis du ønsker brus, skal du tage et kig på vores danskvand.

Denice Produkter

50cl i kasse med 20 stk

50cl på halvpalle med 780 stk

50cl på palle med 1560 stk

Mineralvandet fra Denice har en hårdhed på 6, hvilket vil sige at vandet er blød i smagen. Skalaen for hårdhed går fra 0 til over 30:

  • 0-4 er meget blødt
  • 5-8 er blødt
  • 9-12 er middelhårdt
  • 13-18 er temmelig hårdt
  • 19-24 er hårdt
  • 25-30 er meget hårdt
  • Over 30 er særdeles hårdt

I København har vandet fra vandhanen en hårdhed på 16-23 ifølge HOFOR forsyning. Så hvis du befinder dig i dette område, vil du nok kunne smage en forskel når du åbner en Denice vand.

Vandet fås i 50 cl lette plastikflasker uden alt for mange forstyrrende detaljer. Når du bestiller Denice mineralvand hos Sodavand.dk, kan du vælge imellem en kasse á 20 stk, en halvpalle med 780 stk og en palle med 1560 stk. Jo flere du køber ad gangen desto mere du sparer pr. flaske.

Bestil på vores online bestillingsformular, og angiv hvor stort et parti du ønsker. Vi leverer billig vand i hele Danmark. I Storkøbenhavn og omegn kører vi ud og leverer med vores egen lastbil. Hvis du har adresse et andet sted i Danmark, vil din bestilling af Denice kildevand blive sendt med fragtmand i løbet af to arbejdsdage uden omkostninger.