Pure Water

Pure Water er kildevand fra den tyske kilde Fläming ved Wiesenburg mellem Berlin og Leipzig. Pure Water kommer i tetra pak karton, hvilket gør dem mere miljørigtige end plastikflasker og at de kan holde sig i længere tid. Derudover så er de nemmere at stable og folde fladt sammen når produktet er tomt.

Pure Water Produkter

50cl i kasse - 12 stk

50cl på palle - i alt 1344 stk

Fordele ved Pure Water

Det, at emballagen kan foldes sammen og smides ud, gør også at vandet naturligvis er uden pant. Hvilket kan være meget rart hvis I ikke har sat et retursystem op på arbejdspladsen eller skal uddele vandet til events og aktiviteter.

I hver kasse får du 12 stk Pure Water kartoner. Bestil på vores online bestillingsformular, og angiv hvor stort et parti du ønsker. Ved køb af 10 kasser eller en palle (der svarer til 112 kasser) leverer vi gratis i Storkøbenhavn og omegn. Hvis du bestiller en palle til levering et andet sted i Danmark, vil bestillingen blive leveret af en fragtmand mod tillæg. (Læs mere om betingelser for levering.)

Vand med eget logo

Det er også muligt at få sat eget logo på de praktiske og miljørigtige Pure Water. Dog skal der bestilles minimum 20.000 stk. ad gangen - det svarer til ca. 15 paller. Hvis 15 paller er en tand for meget for din virksomhed, kan du også få logo på plastikflasker, hvor mindstebestillingen er en palle. Der skal du bare huske at der også kommer pant med i beregningerne.

Pure Water med eget logo kan ikke bestilles online. Giv os i stedet et kald på 43 27 00 00 og hør mere dine muligheder for logo og levering.