Faxe Kondi

Faxe Kondi - vel nok Danmarks bedste læskedrik. En sodavand du ofte finder blandt danskernes top 3, som ikke er et cola produkt. Sodavanden har en lækker smag af lemon/lime, men er nok mest kendt for sin blanding af sukker og glukose (druesukker). Faxe Kondi produkterne bliver produceret af Royal Unibrew og er solgt i Danmark siden 1971.

Hvis du også leder efter cola sodavand, så tag et kig på vores sortiment af Pepsi og Coca-Cola.

Faxe Kondi Produkter

Faxe Kondi glasflasker

Faxe Kondi 50cl flasker

Faxe Kondi 150cl flasker

Faxe Kondi dåser

Faxe Kondi Free Produkter

Faxe Kondi Free glasflasker

Faxe Kondi Free 50cl flasker

Faxe Kondi Free dåser

Hvorfor vælge Faxe Kondi?

Sodavanden blev i sin tid udviklet i et samarbejde mellem elitesportsudøvere og læge Knud Lundberg. Den skulle hjælpe med at holde spillernes sukkerniveau oppe under hård fysisk aktivitet.Nu til dags er det ikke kun sportsfolk der nyder drikken. Smagen er forfriskende og utrolig populær blandt hele den danske befolkning når der skal drikkes andet end cola.

Den skønne drik købes og bestilles HER, hvor vi naturligvis også har Faxe Kondi i forskellige størrelser og emballage som dåser, glas- og plastflasker. Du kan købe de almindelige Faxe Kondi sodavand, men vi fører også light udgaven - Faxe Kondi Free.

Produkterne bestilles i hele kasser ad gangen her på vores bestillingsside. Glasflaskerne kommer i kasser á 30 stk, dåser og 50 cl plastikflasker fås i en ramme med 24 stk, mens de store 150 cl flasker kan købes 6 ad gangen. Vælg fem kasser eller mere for at få gratis levering på din bestilling.

Vi sidder også klar ved telefonen på 43 27 00 00 til at tage imod din bestilling.