Frem Sodavand

Sodavand fra Frem bliver produceret og tappet på mineralvandsfabrikken i Ribe. Efter at Harboe er stoppet med at producere og sælge sodavand i glasflasker, er Frem nu de eneste der tapper billige sodavand i glasflasker. Herunder kan du se udvalget af smage.

Sodavand.dk er officiel Frem Sodavand forhandler og du kan foretage din bestilling online eller via telefon 43 27 00 00.

Frem Sodavand Produkter

Frem Danskvand

Frem Danskvand Citrus

Frem Abrikos

Frem Ananas

Frem Appelsin

Frem Appelsin Light

Frem Blå Sport

Frem Energisten

Frem Grøn Sport

Frem Hindbær

Frem Hyldeblomst

Bliv fristet af et bredt sortiment - vi har både saft, sukkerfrie versioner og almindelige sodavand sødet med sukker. Du kan naturligvis også få Frem danskvand, find dem og andre mærker på vores side med danskvand. Det eneste du ikke vil kunne finde i Frem sortimentet er kildevand, men du kan heldigvis også finde billig kildevand af mærket Denice hos os.

Vi fører blandt andet klassisk Frem Cola, abrikos og citron vand, samt rød og grøn sodavand. Helt som man husker dem fra barndommen. Vi har også smagsvarianter som Frem Energisten og Frem Blå Sport, der er særdeles velegnet til sporty og travle typer. Det kan blandt andet ses på etiketten af flaskerne, hvor forskellige sportsgrene er afbildet.

Som udgangspunkt kan du igennem os købe Frem sodavand i glasflasker, hvor de kommer 24 stk i en kasse. Vi kan dog også fremskaffe de fleste varianter i 50 cl plastikflasker (ramme á 18 stk) på bestilling. Husk, hvis du bestiller fem eller flere kasser, så er levering gratis i Storkøbenhavn og udvalgte nærliggende områder.