Kinley Sodavand

Kinley lyder måske ikke så bekendt i dine ører, men er et sodavandsmærke ejet af The Coca-Cola Company. I de sidste 20 år har Kinley produceret sodavand med smage tilpasset de europæiske og asiatiske markeder. I Danmark kender vi dem hovedsagelig for smage som den klassiske røde sodavand og citronvand. Køb kinley sodavand her.

Kinley Produkter

Kinley Hindbær glasflasker

Kinley Citron glasflasker

Kinley sodavand

Kinley Hindbær og Kinley Citron er stensikre favoritter til børnefødselsdage, hvor de farverige drikke nemt fanger børnenes opmærksomhed. Smagen vil med garanti også bringe nostalgiske barndomsminder frem hos de voksne. For andre farverige og smagfulde sodavand, se vores sortiment af Frem Sodavand.

Køb dine Kinley sodavand hos Sodavand.dk. Vi sælger og leverer de kendte smage af hindbær og citron i kasser med 25 cl glasflasker. I sodavandskasserne får du 30 forfriskende flasker. Bestil en kasse af hver smag, og find din favorit. Hvis du bestiller fem kasser eller mere, kan du gøre få leveret kasserne i Storkøbenhavn gratis dagen efter bestilling.

Bestil online eller giv os et kald på 43 27 00 00, hvor en medarbejder vil sidde klar til at hjælpe dig med din bestilling.