San Pellegrino

San Pellegrino drikkevarer er nok noget af det ypperste inden for mineralvand. Både produkterne med og uden brus er lavet af naturlig mineralvand fra Italien. Mange genkender sikkert de grønne og gennemsigtige flasker når de bliver serveret på restauranter eller købes til at slukke tørsten verden over.

Køb San Pellegrino produkterne her online eller giv os et kald allerede i dag på 43 27 00 00 for at komme igennem til en af vores medarbejdere.

San Pellegrino Produkter

San Pellegrino brus 25cl glasflasker

San Pellegrino brus 50cl glasflasker

San Pellegrino brus 100cl glasflasker

San Pellegrino brus 50cl flasker

San Pellegrino brus 25cl glasflasker m. skruelåg

Acqua Panna Produkter

Acqua Panna u. brus 25cl glasflasker

Acqua Panna u. brus 50cl glasflasker

Acqua Panna u. brus 100cl glasflasker

Acqua Panna u. brus 50cl flasker

Acqua Panna u. brus 25cl glasflasker m. skruelåg

San Pellegrino Soda Produkter

San Pellegrino Limonata 20cl glasflasker

San Pellegrino Aranciata 20cl glasflasker

San Pellegrino Aranciata Rossa 20cl glasflasker

San Pellegrino Limonata dåser

San Pellegrino Aranciata dåser

San Pellegrino Aranciata Rossa dåser

San Pellegrino Pompelmo dåser

Bliv forfrisket af de forskellige San Pellegrino produkter

Hos Sodavand.dk fører vi et bredt udvalg af San Pellegrino produkter, så du kan forkæle dig selv eller dine medarbejdere. Vi har blandt andet San Pellegrino vand uden brus, som er let og fløjlsagtig vand i højeste kvalitet. Du kan også vælge vand med brus som er det klassiske og mest populære produkt fra San Pellegrino.

Hvis du ønsker noget med forfriskende smag, så har San Pellegrino også udviklet sodavand med skønne smage der minder en om Italien. Du kan vælge imellem San Pellegrino Limonata, San Pellegrino Aranciata og San Pellegrino Aranciata Rossa på flaske, mens vi i dåseform også tilbyder San Pellegrino Pompelmo. Ens for alle fire smage er at de indeholder et juice indhold af den valgte frugt på 16-18% og gør ikke brug af farve- eller tilsætningsstoffer. Så nyd smagen af citron, appelsin, blodappelsin eller grapefrugt, og find din favorit.

Når du bestiller San Pellegrino hos os, er det kassevis. Vi leverer direkte til din adresse og stiller kasserne hvor du ønsker det. Husk, at hvis du køber fem kasser eller flere så får du leveringen gratis. Alle fem kasser behøver ikke at være af mærket San Pellegrino, så hvis du leder efter en lidt billigere kildevand kan du med fordel se vores Denice kildevand.