Vitamin Well

Vitamin Well stammer fra Sverige og har siden 2008 produceret en variation af vitamin vand uden brus. Lidt som navnet antyder, så adskiller Vitamin Well sig fra almindelig kildevand ved at have et væld af vitamin- og næringsstoffer. Og selvfølgelig også på smagen.

Bestil Vitamin Well online her.

Vitamin Well Produkter

Vitamin Well
Refresh 50cl

Smag: Lemonade/Kiwi

Vitamin Well
Celebrate 50cl

Smag: Mango/Ananas

Vitamin Well
Awake 50cl

Smag: Hindbær

Vitamin Well
Defence 50cl

Smag: Citrus/Hyldeblomst

Vitamin Well
Reload 50cl

Smag: Citron/Lime

Vitamin Well
Antioxidant 50cl

Smag: Fersken

Vitamin Well
Upgrade 50cl

Smag: Citron/Kaktus

Vitamin Well
Prepare 50cl

Smag: Passionsfrugt

Vitamin Well - det sundere alternativ til sodavand

Vitamin Well produkterne kommer i forskellige smagsvarianter, der alle indeholder mindst en frugtsmag. Desuden har de et lavt kalorieindhold, hvilket gør dem til et godt alternativ til sukkerholdige drikkevarer. Fitness World har blandt andet valgt at føre Vitamin Well i deres sodavandsautomater, og deres medlemmer har mulighed for at gøre deres køb før eller efter træningen. Hvis I er en virksomhed, der går op i jeres medarbejderes sundhed, kan I med god fornuft tilbyde Vitamin Well som en sundere læskedrik frem for Faxe Kondi, Schweppes eller Pepsi.

Hos Sodavand.dk fører vi de almindelig Vitamin Well produkter. Ved alle produkterne vil du under navn og størrelse kunne se hvilken smag de forskellige varianter har. For eksempel kan du få en blid smag af hindbær i Vitamin Well Awake eller en frisk smag af citron og hyldeblomst i Vitamin Well Defence.

Når du køber Vitamin Well hos os, vil du kunne købe de enkelte smage en hel ramme ad gangen. Gældende for 50 cl flasker, så vil du få 12 styks i en ramme. Hvis du bestiller 5 rammer eller mere, kan du få leveret varerne gratis til en adresse i Storkøbenhavn.