Schweppes

Sodavandsmærket Schweppes har en 235 år lang historie bag sig og fortsætter ufortrødent sin popularitet i Danmark. Jacob Schweppe, manden bag Schweppes, har været blandt de første til at kombinere mineralvand med kulsyre tilbage i 1783. Det blev en stor succes, og efterfølgende er der blevet tilført mange af de smage som vi kender i dag. Bestil Schweppes online.

Gå på opdagelse i de forskellige varianter som Schweppes Indian Tonic, Schweppes Ginger Ale og Schweppes Lemon Fusion, og nyd dem gerne iskolde. Du kan nemt og hurtigt bestille online og få leveret din ordre dagen efter.

Schweppes Lemon Fusion Produkter

Schweppes Lemon Fusion glasflasker

Schweppes Lemon Fusion 50cl flasker

Schweppes Lemon Fusion 150cl flasker

Schweppes Lemon Fusion dåser

Schweppes Ginger Ale Produkter

Schweppes Ginger Ale glasflasker

Schweppes Ginger Ale 150cl flasker

Schweppes Tonic Water Produkter

Schweppes Tonic Water glasflasker

Schweppes Tonic Water 150cl flasker

Masser af muligheder med Schweppes

Sodavand fra Schweppes, som ginger ale og lemon sodavand, smager glimrende for sig selv, men er også utrolig gode til at blande op med alkohol når der er fest. For eksempel er gin uden tonic en næsten trist fornøjelse. Så husk endelig Schweppes Tonic vand til de store anledninger og imponer dine gæster med spændende drinks. Ellers kan du til de alkoholfrie gæster tilbyde forfriskende sodavand fra San Pellegrino eller klassiske smage fra Frem Sodavand.

Hos Sodavand.dk leverer vi både til virksomheder, men også private kunder. Når du bestiller Schweppes sodavand hos os, bliver de leveret i kassevis. Det vil sige at glasflaskerne kommer i en kasse á 30 stk, 150 cl plastflasker kommer 8 ad gangen, og dåser og 50 cl flasker kommer 24 stk i en kasse. Hvis du bestiller inden kl.17, leverer vi direkte til den givne adresse dagen efter.