Cocio

Cocio chokolademælk er elsket af stort set hele den danske befolkning i alle aldre. Det er især blevet en standard drikke ved pølsevogne landet over, da dansk lovgivning i en årrække ikke tillod kulsyreholdige drikke i vognene. Om det er ved pølsevognen, efter træningen eller bare når tørsten melder sig, så nup en kold Cocio. Bestil Cocio her.

Cocio Produkter

Cocio 24cl glasflasker

Cocio 40cl glasflasker

Cocio 25cl dåser

Den unikke Cocio formular

Intet andet kakaomælks produkt kan levere helt den samme unikke smag. Derfor er Cocio efterhånden også blevet en succesfuld eksportvare til mange udenlandske markeder. Det er til trods for at Cocio kun består af mælk, chokolade og sukker. Dermed er det fordelingen af ingredienserne og dertil forarbejdningen, der har gjort chokoladedrikken til noget helt specielt.

Hos Sodavand.dk leverer vi Cocio produkterne i hele rammer. Det vil sige at hvis du bestiller de klassiske glasflasker på 40 cl, så får du 18 stk i en ramme. Ellers kan du få 12 stk af de mindre 24 cl glasflasker og 24 stk dåser pr. ramme. Cocio føres også i en light version, Cocio One. Vi har dog ikke altid disse på vores lager, men kan bestille dem på forlangende hvis du gerne vil spare lidt på kalorierne.

Bestil dine Cocio produkter igennem Sodavand.dk’s bestillingsformular (når du klikker på linket, vil du blive sendt videre til Skafte.dk, der er ejer af Sodavand.dk). Vi kan levere dagen efter din bestilling såfremt den er os i hænde inden kl.17.

Hvis du bestiller 5 rammer eller mere, så er leveringen gratis. Dette er gældende i Storkøbenhavn og udvalgte nærområder - se mere under bestillingsprocessen. Og husk at alle fem rammer ikke behøver at være Cocio produkter. Du kan selvfølgelig også blande bestillingen med nogle af vores andre produkter som Vitamin Well, San Pellegrino og Aquador.